Photo

Leuke bespaar apps

Leuke bespaar apps waarmee je op een simpele manier meer geld overhoudt aan het einde van de maand? Kan! Met deze applicaties worden besparen niet alleen leuker, maar ook veel lucratiever. Denk maar eens aan bespaar apps voor de dagelijkse boodschappen of de vaste lasten. Het voordeel is dat je deze besparing apps altijd binnen handbereik hebt. Op je smartphone! Deze apps mag je niet missen als je op een leuke manier geld wilt besparen. 

De leukste apps om makkelijk geld te besparen

Je hebt ze wel eens voorbij zien komen. Applicaties die je op je telefoon kunt installeren met weekaanbiedingen op boodschappen, tips voor energiebesparing en alle verzekeringen in één overzicht (26) op jouw smartphone. Handig als je makkelijk prijzen wilt vergelijken. Wij delen alvast leuke bespaar apps die je gratis kunt downloaden én waarmee je geld bespaart. 

1. Vinted –  besparen op kleding

Eén van de leukste apps: besparen (24) op kleding met Vinted! Broeken, shirts en jassen heb je natuurlijk doorlopend nodig. Zeker wanneer de kinderen nog klein zijn, kan dit flink in de papieren lopen. Via Vinted kun je gebruikte kleding kopen die nog goed genoeg is voor een tweede, of misschien wel derde ronde. Dat voor een fractie van de prijs in de winkel. Heb je kleding die je niet meer aantrekt of niet meer past? Ook deze kun je gratis verkopen op Vinted. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden en een account aanmaken.

2. Social Deal – Leuke uitjes voor een prikkie

Een verjaardag of een speciale gelegenheid op komst? Met de Social Deal app vind je de beste aanbiedingen voor uitjes met het hele gezin, of romantische etentjes. In de app vind je ook overnachtingen in hotels tegen hoge kortingen. De app kun je gratis gebruiken. Zo kun je flink wat geld besparen, terwijl je toch kunt genieten van een lekkere lunch of gezinsuitje.

3. Slim Koken – besparen op eten én voedselverspilling tegengaan

Het downloaden van de Slim Koken app is een win-win situatie. Je kunt flink wat geld besparen omdat je minder eten weg hoeft te gooien. Daarmee draag je ook jouw steentje bij aan het tegengaan van voedselverspilling. Je kunt deze bespaar-app raadplegen voor al jouw leftovers. Slim Koken geeft je direct een aantal recepten én handige bewaartips.

4. Dyme

Ook Dyme is één van de leuke bespaar apps waarmee je een perfect overzicht houdt over de maandelijkse uitgaven. Je ziet in één oogopslag waar jij het meeste geld aan uitgeeft. Dat maakt geld besparen een stuk eenvoudiger. Geef je bijvoorbeeld onnodig veel geld uit aan telefoon- of internet abonnementen? Dan kan de Dyme ook voor je in onderhandeling gaan met de aanbieder of jouw abonnement opzeggen als je dat wenst. Zonder enige moeite!

Gratis apps voor besparen in Apple Store of Google Play Store

Je kunt gebruik maken van een stappenplan om maandelijks geld opzij te zetten. Maar de bovenstaande applicaties zijn ook een leuke manier om geld te besparen. Ze zijn gratis te downloaden op je telefoon. Afhankelijk van het besturingssysteem, kun je ze opzoeken in de Apple Store voor iOS of de Google Play Store voor Android. Hoeveel geld wil jij besparen?

Jermaya Leijen